Min Babboe Ladcykel

Hvem er jeg 🙂

 

Jeg hedder Susanne Nielsen og gift med Jimmi. Vi har fire børn, Camilla, Christoffer, Sarah og Sebastian.

3 voksne børn er udeboede, Sebastian årgang 2007 er hjemmeboende.

Vi bor i hus meget centralt i Gug med busstoppested lige udenfor døren.

Huset har 175 m2 med en skøn meget stor lukket have. Et dejligt sted, hvor der er plads til masser af leg & læring i et lærerigt udemiljø.

Jeg har 25 års pædagogisk erfaring & brænder for "det gode børneliv" i min lille Dagpleje.

Jeg har haft min Private Pasningsordning siden 2008 & stortrives i mit job 😊

Jeg arbejder med de pædagoiske lærerplaner. Jeg arbejde udfra "Den styrkede pædagogiske læreplan", hvor rammer & indhold danner grundlag for det pædagogiske arbejde og de seks læreplanstemaer.

Jeg arbejder med læringsmiljøer & aktiviteter der styrker "det enkelte barn", således de personlige kompentancer hos barnet udvikles & styrkes.

Jeg lægger meget stor vægt på "udelivet" i min dagpleje. Børnene stortrives udenfor uanset årstiden. Vi er ude af huset, her tilpasses turene så det passer til børnegruppen.

Jeg har en ladvognscykel som vi er meget meget glade for. Børnene elsker cykelture og her får vi masser af dejlige oplevelser sammen.

Vi går i legestue i Hans Egedes Kirke, hvor vi hver onsdag synger "I østen stiger solen op" til stor glæde for børnene. Efterfølgende har vi almindelig legestue i kirken, hvor madpakker og maddage nydes. Ligeledes har vi kreative aktiviteter og arrangementer der følger vores traditioner, bl.a juletræesfest, fastelavn & påske mm. Vi er på små ture, heriblandt tur i zoo, skovtur, tur på hovedbiblioteket mv.

Jeg føler mig rigtig priviligeret & taknemmelig, elsker mit arbejde. synes det er fantastisk at kunne få lov til sammen med forældre at være med til at opleve de små børns "store øjeblikke" samt at følge børnenes udvikling & læring.

At kunne være med til at udvikle det "enkelte barns" personlige-, sociale-, sproglige & faglige kompetancer er en kæmpe glæde ❤

Et helt perfekt job 😀

Kærlig hilsen 

Susanne

 

Del siden